Samarbeidspartnere

Husdrømmen din er vår rettesnor. Vi tenker likt som deg. Med lang tradisjon og med dyktige håndverkere bygger vi akkurat det du drømmer om. Tegning for tegning. Tomme for tomme. Plank for plank. Et hus. Vår lidenskap. Ditt hjem. Det er DET vi jobber for å realisere hver dag.

Tømrer

Lokal forankring og solid fagkunnskap gir trygghet for deg og ditt drømmeprosjekt!

Våre faste team har lokal forankring. Vi bruker alltid erfarne entreprenører som vi har god kjennskap til, fordi vi vet at de har faglig tyngde og leverer topp kvalitet. Noen av de som jobber hos oss har vært med helt fra vi bygde det første huset i 1983. Vi vet at det gode samholdet og arbeidsmiljøet vårt er med på å skape et enda bedre resultat for deg som kunde.


Grunnarbeider

Grunnentreprenør Morten Fossen

Morten Fossen utfører alt innen grunnarbeider i hele Buskerud, samt Asker, Bærum og Oslo, firmaet holder til i Sigdal kommune. Blink Hus Sigdal har samarbeidet med grunnentreprenør Morten Fossen i nesten 20 år.

Lars Haga AS

Lars Haga AS holder til i Sigdal kommune.
Firmaet utfører alt innen grunnarbeider.Habex AS

Habex holder til i Eggedal, Sigdal i Buskerud.
Bedriften ble stiftet i 2013 og i dag er de 6 ansatte i bedriften.
Habex utfører alt innen grunnarbeider, bygging av veier, vann og avløp og sprenging. De jobber fortrinnsvis i øvre del av Buskerud.


. . .

Rør / Elektro

Rørlegger Strand & Co

Rørlegger Strand & Teksle er totallevendør av VVS-tjenester og produkter.
De utfører rørleggertjenester i store deler av Buskerud.De utfører nyinnstallasjoner, renovering og reparasjoner i boliger, og leverer produkter fra ledende VSS-produsenter.
Rørlegger Strand & Teksle holder til på Gåsum, Svene.

Rørlegger Thon & Co AS

Thon & Co AS er en rørleggerbedrift som er tilknyttet Comfort og Varmefag.  Dette gjør at Thon & Co er en unik leverandør av rørleggertjenester og samtidig peisovner og gassovner.
Thon & Co AS tilbyr følgende: Bad/vann, varmepumpe, gulvvarme, gassfyring, peis/ovn, solvarme.
De holder til i Strandgata, Åmot i Modum kommune. Utstillinger kan ses der og hos Comfort på Lierstranda.Krøderen Elektro Avd. Sigdal

Krøderen Elektro AS er en elektroentrepenør og bredbåndsleverandør som har avdelingskontorer i Krødsherad, Modum, Sigdal og Kongsberg. Firmaet har i dag 84 ansatte og med 22 lærlinger er de Buskeruds største lærlingebedrift.
Deres montører dekker hele det sentrale Østlandet.
De utfører både sterk- og svakstrømsinstallasjoner og skreddersyr alle løsninger. I tillegg tilbyr Krøderen Elektro gode SmartHus-løsninger!
Bedriften er godkjent som Miljøfyrtårn.

Blink Hus Sigdal har samarbeidet med Krøderen Elektro avd Sigdal i mange år. Krøderen Elektro avd Sigdal holder til i flotte lokaler i Båseroa i Sigdal kommune.


AS Mjøndalen Installasjon

Etablert i 1967. Mjøndalen Installasjon driver med elektroinstallasjon i boliger og næringsbygg, service, varmepumper, varmekabler, brannvarsling og spredenett for data.
Har egen belysningsforretning hvor deres ansatte gir kyndig veiledning i valg av belysning med hensyn til stil, farger osv.
. . .

Tømrere

Våre faste tømrerlag

Våre faste team har lokal forankring. Vi bruker alltid erfarne entreprenører som vi har god kjennskap til, fordi vi vet at de har faglig tyngde og leverer topp kvalitet. Noen av de som jobber hos oss har vært med helt fra vi bygde det første huset i 1983. Vi vet at det gode samholdet og arbeidsmiljøet vårt er med på å skape et enda bedre resultat for deg som kunde.

Disse gutta gjør sitt beste for at du skal få drømmehuset:

  • Leif Eidal, Sigdal
  • Hans-Erik Grøterud, Hokksund
  • Ole Stian Nilsen, Vikersund
  • JRW Bygg, Hokksund
  • Eriksen Hus og Hytteservice, Sigdal

Lokal forankring og solid fagkunnskap gir trygghet for deg og ditt drømmeprosjekt!

. . .

Mur og flis

Nordisk Sprøytebetong AS

Nordisk Sprøytebetong AS ble stiftet i 1991.Selskapet betår av tre avdelinger, hvor en har spesialisert seg på gulvstøp. Hovedproduktet er grunnmurer til eneboliger, ellers leverer de det meste innen betongsprøyting.
Selskapet har 25 ansatte, og har hovedkontor i Drammen, med avdeling i Trondheim. Virksomhetsområde er Østlandet og Trøndelag.

Mur og Skifer AS

Mur og Skifer AS ble stiftet i 2004. Ved oppstarten var det kun 3 ansatte i bedriften, etter ti år med drift har de vokst til å bli 12 ansatte i bedriften.
Mur og Skifer AS holder til i flotte på Åserud industriområde i Solbergelva i Nedre Eiker.
De utfører allt innenfor murerfaget og har i hovedsak arbeider i privat sektor.. . .

Malere

Malerteam v/Hans-Jørgen Nilsen

Malerteam drives av Hans-Jørgen Nilsen, og holder til i Solbergelva.
Deutfører alt innen: Tapetsering, fasadearbeid, lasering og innvendig/utvendig malearbeid.

Maling og Gulvbeleggservice

Maling og Gulvbeleggservice drives av Øyvind Medalen, og holder til i Drammen i Buskerud. De utfører alt innen malerarbeid.

. . .

Oppmålere

Andreas Skartum AS

Andreas Skartum tar på seg allsidige oppdrag innenfor arealplanlegging, kartlegging, generell oppmåling, husplassering med mer. Firmaet drives av Andreas Skarutum, som også er daglig leder. Firmaet har allsidig praksis både fra offentlig og privat virksomhet.. . .

Blikkenslager

Eiker Blikk og Ventilasjon

Eiker Blikk & Ventilasjon har besøksadresse Kneika 1, 3057 Buskerud. Bedriften ble stiftet i 2011 og er registrert som AS under bransjen "blikkenslagerarbeid". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Eiker Blikk & Ventilasjon. Det er registrert 1 ansatt(e) i bedriften.
De utfører alt innen blikkenslagerarbeid.