Hva er forskjellen på vinkel- og atriumhus?

Et vinkelhus er - som navnet indikerer - et hus bygget med vinkler. Vinklene gjør det mulig å lage separate avdelinger inne og anlegge fantastiske plasser ute


Både vinkel- og atriumhus er karakterisert ved å ha flere vinkler og dermed bryte med det tradisjonelle firkantede huset.


Forskjellen ligger i formen. Et vinkelhus kan ha flere forskjellige vinkler i et ubestemt antall formasjoner. Et atriumhus er et hus som er bygget rundt et indre gård- eller hageområde. De er derfor ofte H-formet eller formet som en U med skarpe kanter.

Ett hus - flere avdelinger

Vinklene i et vinkel- eller atriumhus gir en følelse av separasjon mellom husets avdelinger, der du kan samle familien i fellesområdene eller trekke deg tilbake i husets soverom. Da kan de voksne også kose seg i stua eller på kjøkkenet på kvelden uten å forstyrre de sovende barna.

Alle vinkelhus fra Blink Hus har en stor stue som samlingspunkt med utgang til enten balkong eller terrasse.

Ideelt for gode uteplasser

Med et vinkelhus får du et bygg med vinduer mot samtlige områder på tomten din. Du kan anlegge terrasser og kroker rundt alle husets flater, der du kan nyte solen fra den står opp til den går ned. Et vinkelhus gir også gode muligheter for uteplasser som skjermer for vind - enda en kvalitet for de som liker å tilbringe tid ute.

Et vinkelhus er kort sagt perfekt for de som vil nyte hele tomten deres og naturen rundt.

Blink Hus har flere vinkelhus som varierer i stil, størrelse og vinkelform.

Er Vinkelhus noe for deg? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!