Koster ikke skjorta!

Vil du ha et moderne og kompakt hus med smarte løsninger – uten at det koster skjorta? Da er BoSmart-hus midt i blinken for deg – det er hus du har råd til.

Blink Hus’ arkitekter fikk en utfordring: Tegn hus som har fullverdig bostandard, samtidig som byggekostnadene holdes så lave som mulig. Resultatet ble  arealeffektive BoSmart-hus med moderne arkitektur og smarte løsninger. Husene har forskjellig stil, ulike romløsninger – og gunstig pris. De passer både for unge, barnefamilier, nyetablerere, seniorer og enslige.

Untitled-1EIE, IKKE LEIE?
Det er ingen selvfølge å ha råd til egen bolig. Men med et BoSmarthus er det lettere å komme inn på boligmarkedet. Kanskje du leier, men heller vil eie? Med BoSmart-hus er kravene til egen-kapital mindre, allikevel får du et fullverdig, moderne hus som er godt gjennomtenkt. Husene i serien er ulike, noen er på to etasjer, andre er på ett plan. Uansett hvor du er i livet, eller hvilke behov du har, kan du finne noe som passer for deg.


ALT FOR BARNEFAMILIEN
BoSmart-husene kan også gi deg et hjem som har alt en barnefamilie trenger. Noen av husene er også planlagt slik at du kan bo på ett plan og ta kostnaden med å innrede andre etasje senere. Du har alt du trenger på ett plan, inntil videre. Husene kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, og de smarte løsningene har ikke gått på bekostning av kvaliteten.
BARE FOR DEG?
Drømmer du om å få ditt eget hus, det er bare deg i husholdningen, men du vil allikevel gjerne ha et hjem hvor du kan gjøre som du vil? BoSmart-hus gjør det enklere å komme inn i boligmarkedet for deg som bare har én inntekt, for Blink Hus har forhandlet en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Du kan selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

PRAKTISK OG LETTSTELT, MEN IKKE LEILIGHET?
Vil du ha det mer praktisk og vedlikeholdsvennlig, uten å flytte til en leilighet? Du vil ha en liten hageflekk, der du kan gå barbeint på grønn plen? BoSmart-husene er perfekte for deg som er senior. Husene er veldig praktiske, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Du bor i lyse og luftige rom, et hjem som er godt å være i – resten av livet.


DET ER INGEN SELVFØLGE å ha råd til egen bolig, særlig for unge mennesker i etableringsfasen, eller for de som kun har én inntekt. Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi et konsept som vi har kalt BoSmart.

BOSMART – HER KAN DU VELGE MELLOM ULIKE TYPER:

Tre-hus.bosmart

BoSmart.tre.stk.bilder

KAN IKKE GJØRE ENDRINGER – Forskjellen på BoSmart-husene og de øvrige kataloghusene våre er at du ikke kan gjøre forandringer på den opprinnelige tegningen
– utover å speilvende det. Siden disse husene er såpass kompakte, trenger de heller ikke så stor tomt. De passer supert for barnefamilier, og for seniorer.

Vi i Blink Hus ønsker at alle skal ha muligheten til å komme inn
på boligmarkedet
Bla.i.BoSmart.katalogen