Tvervedveien 57 m.fl.

Frittliggende enebolig 10 - Tverved

Prisantydning 6457000 ,-

Omkostninger 15092 ,-
Totalpris 6472092 ,-
Primærrom 140 m²
Bruksareal 144 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Selveier

Kontakt

Boliger

Alle eneboligene er vestvendt, og har gode solforhold med naturskjønne omgivelser med en rekke fantastiske tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. De har et moderne preg, med store vindusflater og er innredet med lyse interiørmessige fargevalg.

Boligene kommer i to varianter: Eneboliger i kjede og frittstående eneboliger, dette er en "frittstående enebolig".

Frtittstående enebolig

Eneboligen har en stilren fasade, flott hageområde med plen og platting, i tillegg til smarte løsninger og en god planløsning innvendig.

Via inngangspartiet med overbygg, kommer du inn til en stor og romslig hall på over 19 kvm. Her er det godt med plass for alle til å henge fra seg tøy gjennom en travel hverdag. I underetasjen finner du to av boligens totalt tre soverom. Rommene er romslige, og har god plass til både klesskap og kontorpult/leksepult. Det ene soverommet har i tillegg en liten walk-in garderobe. I denne etasjen ligger det også tilrette for en ekstra TV-stue, ett ekstra soverom, eller annet hobbyrom etter eget behov.

Badet er av romslig størrelse, og har i tillegg et vaskerom separat fra badet. Dette kan komme godt med om for eksempel man vil gjemme unna skittentøyet fra badet når man får besøk.

I boligens andre etasje ligger hovedsoverommet, samt et romslig bad. Oppholdsrommet med stue og kjøkken finner du også her. Rommet er stort og luftig, og samtidig lett å dele inn i egne soner for kjøkken, spisestue og TV-stue. Med den åpne løsningen mellom kjøkken og stue blir det enkelt å følge med små barn i stuen mens man lager middag, eller å underholde gjestene mens man legger siste hånd på verket til middagsselskapet. Stuen har også en koselig peis som inviterer til mange hyggelige stunder når temperaturen begynner å krype nedover.

Via stuen kommer du ut til en flott balkong. Her kan du nye en kopp kaffe mens solen står opp, eller kanskje ett glass vin på kvelden mens maten godgjør seg. Boligen har også et flott plenområde for barna å leke i, og for å slappe av på solfylte sommerdager.

I denne boligen er det også godt med lagsringsplasser, med både innvendig og utvendig boder. Det er også avsatt plass for fremtidig frittliggende garasje på ca 32 kvm.

hus 10, første etasjehus 10, andre etasje

Om området

Eiendommen ligger i et attraktivt område på Tverved - nær Skallevold - med de beste turmuligheter like i nærheten, og med barnehager og skoler innenfor kort rekkevidde. Volden skole med 1.-7.klasse ligger i gåavstand fra boligene.

Tur og fritid

I området finner du den populære Skallevoldsstranden, en flott sangstrand med molo og flotte badeforhold for liten og stor. Like ved ligger Skallevold Camping med kiosk og lekeapparater. Like bortenfor ligger også Kalsvika friområde. Her er den skjermede Kalsvikodden, med fjellrydd og steinstrand, samt en innebygd sandstrand ved Karlsvika. Med andre ord finnes det nok av områder for å nyte late og rolige sommerdager like i nærheten av hjemmet.

Om du ønsker litt mer aktiviteter på fritiden, ligger Essoskogen med 20 minutts avstand fra Tvervedveien, og er godt tilrettelagt med idylliske stier for gåturer, løping og sykkel.

Kultur og shopping

Fra eiendommen er det kun få minutters kjøring til Tolvsrød med diverse butikker, dagligvareforretning og kafè med mer. Her finner du også rekke gode idrettstilbud med Slagenhallen og Flint idrettsanlegg hvor store og små kan holde seg i aktivitet.

Olsrød Park ligger en kort kjøretur fra Tvervedveien, og her finnes et bredt utvalg av butikker, post i butikk samt treningssenteret med svømmebasseng. Ønsker du ytterligere variasjon, er det gode muligheter for blant annet shopping i Tønsberg sentrum med ulike forretninger og kjøpesenteret Farmandstredet kun 15 minutt kjøring fra eiendommen.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter. Slottsfjellet i Tønsberg byr på kulturminner, fine turområder samt vidstrakt utsikt. Togstasjon, svømmehall, bussterminal, bibliotek, skatepark etc. finnes også i Tønsberg by.

Det er i underkant av 4 km. til idylliske Åsgårdstrand. I Åsgårdstrand er blant annet tilbud som ulike kulturopplevelser ved Munchs hus, kunstnerutstillinger, kunstnerkafèer, Paletten kjøpesenter, apotek, vinmonopol, bevertnings-/spisesteder, gjestehavn og badestrand med mer.

På Tverved bor du med andre ord i fredelige omgivelser, med kort vei til alle fasiliteter.