Tjukkebygdvegen, Voss

Halvdel i tomannsbolig - bolig A1

Prisantydning 4790000 ,-

Omkostninger 34957 ,-
Totalpris 4824957 ,-
Primærrom 104 m²
Bruksareal 104 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Tomannsbolig
Eieform Selveier

Kontakt

Kai Arne Hårklau Salgsansvarlig Telefon 91601228 E-post kai@vossbyggsenter.no

Boliger

Romslig familiebolig over to plan

Den moderne, vertikaldelte tomannsboligen har en arealeffektiv og innholdsrik planløsning over 2 plan. Romslig stue- og kjøkkenløsning med store vinduer gjør oppholdsrommene åpne og luftige. Her får du god plass til å samle både venner og familie.

Inngangspartiet til boligen ligger på bakkeplan. Boligene har sportsbod på 5,1 kvm rett utenfor inngangsdøren. Gangen er romslig og tilrettelagt for gode garderobeløsninger. I en forlengelse av gangen ligger 2 soverom, romslig bad/vaskerom og en ekstra stue på 16,3 kvm. Dette rommet har potensielt flere bruksområder, her er det bare fantasien som kan sette en stopper! Våre bolig- selgere er behjelpelige i rådgivning og erfaring knyttet til optimal bruk av arealet på boligene. Fra dette rommet har man også direkte utgang til hage og en terrasse på drøye 14 kvm.

I 2. etasje kommer man direkte inn i den åpne stue-/kjøkkenløsningen på nesten 29 kvm. I en forlengelse av denne har man direkte utgang til balkong på rundt 14,2 kvm. Her kan morgen- kaffen nytes eller middagen med familien. Boligens hovedsoverom ligger også på dette planet med et eget bad i tilknytning.

Naturskjønn, men sentral beliggenhet

Boligene ligger sentralt med gåavstand til blant annet flere servicetilbud, mat- butikker, barnehager, barneskole og idrettsplass. Bussholdeplass til Voss sentrum ligger kun 350 meter unna boligene. Hvorvidt du liker store ekstrem- sport, utendørs aktiviteter, fantastiske naturopplevelser eller en kombinasjon av alle er Voss en ypperlig plass å bosette seg.

Ekstremsport og aktiviteter utendørs står svært sterkt i Voss. På sommerhalvåret er spesielt rafting, klatring, naturskjønne toppturer paragliding, fallskjermhopp og idylliske badeplasser spesielt populært - både for beboende og turister fra både innland og utland. På vinterstid er det kort vei til både langrennsløyper og større alpinanlegg.

Kort vei til alt du måtte trenge

  • Voss sentrum: 2,9 km
  • Nærmeste butikk: 170 meter
  • Idrettsplass: 650 meter
  • Barnehage: 1,1 km
  • Skole: 400 meter
  • Voss Handelshus: 1 km

Tilpass boligen slik du vil ha den

Vi anbefaler samtlige interesserte å ta kontakt tidlig i prosessen for å kunne sette sitt egne personlige preg på boligen når det kommer til tilvalgsjusteringer. Vi tilbyr tilvalgsløsninger med forskjellige kvalitets- og prisnivåer, slik at du kan sette eget preg på boligen ut fra budsjett og ønsker, uten nødvendigvis å måtte ta stilling til svært bredt tilvalgsspekter. Ta kontakt for mer informasjon og for å vite mer om hvilke muligheter for individuell tilpasning du har.