Tollmo 23, 3740 Skien

Lerken B6

Prisantydning 2 350 000 ,-

Omkostninger 6 135 ,-
Totalpris 4 706 135 ,-
Primærrom 126 m²
Bruksareal 132 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Tomannsbolig
Eieform Andel

Kontakt

Tone Darrud Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Mobil 901 83 801 E-post tod@em1telemark.no
Heidi Solvang Eiendomsmegler MNEF / Prosjektsjef nybygg Mobil 909 78 787 E-post hs@em1telemark.no

Boliger

Velkommen til Lerken B6! En fremtidsrettet bolig med topp kvalitet i alle ledd - endebolig!

Denne boligen har en flott beliggenhet, helt i enden av rekke B og er betegnet med B6 i prosjektet. Lerken B6 er en av kun 5 boliger igjen i byggetrinn 1. Innflytting er planlagt til våren 2021. Med andre ord kan du allerede snart flytte inn i det som potensielt er drømmehuset ditt.

Boligen er innholdsrik og inneholder alle nødvendige rom på en flate; som entre, stue med åpen kjøkkenløsning, bad/vaskerom, soverom og garderoberom. I tillegg 2. etasje med stue, 2 soverom og baderom. I andre etasje er det også ekstra god takhøyde som gir en flott og luftig romfølelse! Endeboligene har sine fordeler. Fra stuen i 2. etasje har du direkte utgang til en terrasse på hele 40 kvm. Her kan både morgensol og kveldssol nytes i rolige omgivelser.

  • Vedlikeholdsfri kledning
  • Effektiv planløsning
  • Smarthuspanel
  • To terrasser
  • Carport

Om prosjektet

Lerken finner du på Tollnes, sentralt beliggende med gangavstand til butikker, kollektivtransport og skole. Boligene bygges i et veletablert nabolag i en rolig blindvei. På borettslagets hyggelige fellesområder kan barna leke mens gode naboer treffes til grilling.

Praktiske hus som gjør hverdagen enklere, men kvaliteten er langt fra enkel.

Lerken er bygget for fremtiden. Det betyr at både materialer, overflater og tekniske løsninger er valgt for å vare i mange år. Prosjektet er heleid av Skien Boligbyggelag og bygges av kvalitetsentreprenøren Telemarkhus. Derfor kan du føle deg helt trygg på at ditt nye hjem blir godt å bo i. Prosjektet er delt i to byggetrinn, med tilsammen 30 boliger. Første byggetrinn er bestående av 14 boliger med innflytting i våren 2021. Per nå er det kun 5 boliger igjen!

Tomten har en herlig beliggenhet, med sol fra tidlig morgen til sen kveld. Turmuligheter på opparbeidet tursti langs elven, kun en rusletur unna.

Interessert?

For mer informasjon se prosjekthjemmesiden www.lerken.no eller finn-annonsen på www.finn.no/lerken

Ta kontakt med Tone eller Heidi for ytterligere informasjon om prosjektet eller for å melde interesse.

Enkel nabolagsprofil

For mer informasjon om nabolaget, se fullstendig nabolagsprofil her!

Plantegninger: