Prosjekterte eneboliger på Jønnevall. Kommer for salg!

Bruksareal 133,4 m²
Antall etasjer 2
Boligtype Enebolig
Eieform Eier (Selveier)

Kontakt

Andreas Holand Selger Mobil 95974810 E-post andreas@telemarkhus.no

Boliger

Velkommen til Jønnevall!

Vi skal bygge 2 eneboliger på Jønnevall i Skien. Et populært, veletablert og naturskjønt boområde. Det er her full fleksibilitet og det er mulig å gjøre tilvalg/endringer, eventuelt også bygge andre typer hus på tomtene.

Boligene

Eneboligene har en unik og spennende design i trekledning. Husene har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 kvm. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i.

Ved inngangspartiet har du en carport (evt garasje) og adgang til en stor utebod som er perfekt for oppbevaring av gressklipper, verktøy og sportsutstyr.

I første etasje kommer du inn i en langstrakt gang, der du har adgang til et soveværelse, bod/teknisk rom og bad. Fortsetter du videre innover kommer du til kjernen av huset, en stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til hyggelige middagsselskap ved spisebordet og koselige fredagskvelder foran tven i sofagruppen. Fra stue/kjøkkenet kan du gå rett ut på terrassen.

I andre etasje er det rikelig med plass for barn og voksne. Etasjen har et fellesområde som kan brukes som TV-stue, eller lekeavdeling for de små. Her er adkomst til en balkong med glassrekkverk, et perfekt sted å starte morgenen. Her finner du også to soverom, der det ene har egen walk-ingarderobe og bod for ekstra oppbevaring. Sist, men ikke minst, finner du også husets andre bad i andre etasje.

Området

Boligene ligger i landlig boligområde med sentral beliggenhet, like utenfor Skien sentrumskjerne. Det er kort avstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole samt idrettsanlegg.

Et hyggelig nybyggfelt med fin variasjon av boliger som grenser mot et herlig skog- og turområde. Her er det god boltreplass for store og små, så du trenger ikke gå langt for å komme på tur i skogen. For mer informasjon om nabolaget klikk her.

Interessert?

Se finn-annonsen for mer informasjon med tentativ plan for salgsstart og byggestart.

Eventuelt ta kontakt med Anders Holand for å melde interesse.