Vi tegner ditt personlige hjem!

Arkitektkontoret til Blink Hus består av nærmere 60 arkitekter, bygningsingeniører og interiørarkitekter. De er fordelt på fire kontorer i Tønsberg, Bodø, Stavanger og Trondheim.

– Tiden med rene ferdighus er forbi. Våre kataloghus er ment som inspirasjonshus. Du kan selvfølgelig bygge huset akkurat slik det er, men veldig mange av kundene våre ønsker små og store endringer på de opprinnelige tegningene, sier Bjørn Martin Bakkebø i Blink Hus Ringerike.

Inspirasjonshus i alle stiler

Det starter gjerne med at du finner et hus du liker i det store utvalget av kataloghus. Moderne, funkis, herskapelig, tradisjonelt eller kanskje du vil ha det lite og praktisk? Stilen og størrelsen skal dekke akkurat ditt behov.

– Når du har valgt en hustype, setter vi deg i kontakt med en av våre arkitekter. Kanskje trenger du å tilpasse huset til tomten? Kanskje ønsker du å utvide huset, eller du har spesielle ønsker om en planløsning som passer for deg og din familie? Noen vil ha større kjøkken, noen vil bytte om på etasjene, noen vil løfte taket – vi kan løse det meste i samarbeid med deg. Våre arkitekter kan også tegne huset helt fra bunnen av – i tråd med dine ønsker, forteller Bakkebø.

Arkitekttegnet

Når du bygger med Blink Hus, får du altså ditt eget arkitekttegnede hus. – Vi opplever at kundene våre er blitt mye mer bevisste på arkitektur og design. Samtidig ønsker folk hus som er praktiske og mest mulig vedlikeholdsvennlige i bærekraftige materialer. Vi ser en klar trend mot at folk vil ha mer kompakte og moderne hus, de vil ha åpne løsninger og egne soner for familiemedlemmene. Gjerne med en skjermet foreldreavdeling med eget bad og walk-in-garderobe, samt ungdomsavdeling eller barneavdeling et annet sted i huset, sier Bjørn Martin Bakkebø.

Det er slutt på den tiden da vi ønsket å ligne på naboen. Den store trenden i dag er at vi vil ha et personlig hjem. Vi vil ha farger, vi vil ha sjarme, vi vil ha et hjem med vår egen signatur.