Vi tegner huset for deg

Vi er i tett dialog med kundene når vi tegner hus. Det er jo du som vet best hvordan du vil ha det! Hva slags stil liker du? Trives du best i tradisjonsrike hus, eller har du mer sans for moderne arkitektur?

Hamar 8398


Hva slags rom føler du deg mest hjemme i?

Vi som jobber på arkitektkontoret til Blink Hus vet at kundene våre har forskjellige behov og ønsker. Derfor gjør vi det lett for deg å velge mellom forskjellige stiler når du skal finne drømmehuset ditt.

Noen valg er viktigere enn andre – du skifter ikke ut hjemmet ditt som du kan gjøre med et klesplagg som går av mote.

Derfor råder vi deg til å følge hjertet når du velger hustype. Det handler ikke om å være trendy, det handler ikke om å gjøre det som er ”riktig” for omgivelsene. Du skal tilbringe store deler av livet i hjemmet ditt. Det skal være godt å være der – for deg!

Husene i katalogen vår representerer flere forskjellige stilretninger og ulik arkitektur. Du kan tenke på kataloghusene som et utgangspunkt for hvordan ditt nye hjem skal bli. Våre arkitekter tegner om hjemmet ditt i samarbeid med deg.

portrett arkitekt lett

Vår oppgave er å skape ditt personlige hjem!

IMG0434 lett

Blink Hus har et eget arkitektkontor som tegner akkurat det huset du ønsker deg. Kanskje ønsker du å ta utgangspunkt i en av husmodellene i katalogen, men du vil gjøre endringer slik at det passer for dine egne behov? Det er derfor vi er her! Vi kan også tegne et helt nytt hus til deg, og hjelpe deg med å tilpasse dine egne forslag.

Arkitektkontoret vårt består av 15 personer de er arkitekter, interiørarkitekter og bygningsingeniører. Vi tegner hus i alle stiler og prisklasser, selvfølgelig tilpasset tomta di.

Tett dialog med kunden er viktig for oss, det er jo din framtid det handler om!

Mer informasjon


http://www.blink-hus.no/blinkhus/kontakt-oss/blink-hus-arkitektkontor

Blink Hus, katalogtype Sørvik.

ARKITEKTEN ER MED PÅ SKYPE – Å bygge nytt hus er et stort prosjekt for alle, ikke minst økonomisk. Derfor er det viktig at kundene våre får det akkurat som de ønsker. Med utgangspunkt i kataloghusene kan vi tegne om etter spesielle behov, beliggenhet og lysforhold, forklarer Lars. Vanligvis er det Blink Hus-kontorene rundt i Norge som avtaler rom og løsninger med kundene, men nå kan arkitektene være med i planleggingen via Skype. Da blir det enklere å se ønsker og behov, og spesialtilpasningene kan gjøres i første utkast.
– Nå går vi også i gang med BIMx. Det er et spennende 3D-program som viser en ferdig modell av det tilpassede huset der man selv kan rotere for å se inn- og utside fra alle vinkler. BIMx gjør det enklere å få et inntrykk av det ferdige huset, og du føler nesten at du står inne i rommene via din egen mobil. Med BIMx sikrer vi forståelse for detaljer og helhet!

. Her er arkitektkontoret i arbeid.

.NORGES BESTE HÅNDVERKERE
Lars Grønseth er glad for å lede et arkitektkontor som samarbeider med noen av Norges beste håndverkere. Håndverkerne er stolte av kompetansen og faget sitt, og den lokale kunnskapen gir en ekstra verdi til de ferdige husene.

– Med travle hverdager blir det enda viktigere at vi bygger solid og vedlikeholdsfritt. Vi har flere løpende kostnader enn før, og de som er så heldige å bygge nytt hus
er avhengige av å ha oversikt over utgiftene. Blink Hus sikrer kvalitet igjennom hele systemet, fra tegnebord til nøkkel i døren. Dermed unngår kundene overraskelser, forklarer Lars.

Etter 40 år i bransjen har Blink Hus Arkitekter god erfaring med hva kundene ønsker, og lederen av kontoret spår følgende tendenser fremover: – Vi kommer vi til å stille større krav til vedlikeholdsfrie boliger med lavt energiforbruk – dessuten vil vi legge enda mer vekt på form og funksjon.

BIMX – FÅ HUSET PÅ MOBILEN
BIMx (Building information management) er et program som gjør det mulig å oppleve en 3D-modell av hus på mobilen. Opplevelsen er nærmest som et
dataspill: Brukeren navigerer seg enkelt rundt i modellen, og får en følelse med hvordan huset blir seende ut både inn- og utvendig.– Det er enkelt å bruke, og krever ingen programvare eller lisens, forklarer Lars Grønseth.


.
Bente R. Fjeldaas og Eyolf Angell Eriksen er sivilarkitekter MNAL.

. Janette Iversen, arkitetkt/interiør og Inger Holmøy, interiørarkitekt MNIL.

Blink Hus har kvalitet igjennom hele systemet, fra tegnebord til nøkkel i døren.

. Hustypen Sørvik har god takhøyde og mye lys. Se mer: http://www.blink-hus.no/blinkhus/hus/sorvik