Vi er hovedsponsor for Team XPND Fuel

I Blink hus liker vi langrenn og vi liker gode prestasjoner, derfor samarbeider vi med Team XPND Fuel. For sesongen 2022-2023 er vi en av hovedsponsorene. Bli kjent med laget og vårt sterke samarbeid.

Team XPND Fuel er et norsk langløpslag som deltar i Visma Ski Classics. Det er et spennende lag som har tatt langløpssirkuset med storm!

De dyktige utøverne på laget sier gjerne at de lar resultatene stå for praten, og skryter ikke så mye av seg selv og laget med store ord. Det betyr ikke at de mangler noe å skryte av, langt ifra! Ambisjonene er like høye som de større lagene, og de legger sin ære i å levere den ypperste kvalitet i både treningsarbeid og i konkurranse. Den holdningen liker vi, og vi kjenner oss igjen i ambisjonen om å alltid levere topp kvalitet i arbeidet. Det er den holdningen vi må ha for å holde oss på topp, år etter år.

Da sponsoravtalen var signert utfordret vi Emilie Fleten og Tord Asle Gjerdalen til å si litt om hvorfor Blink Hus og Team XPND Fuel passer godt sammen. Resultatet kan du se her:

PS: 8. januar 2022 var våre utøvere i aksjon i Visma Ski Classics-rennet Prato Piazza Mountain Challenge i Italia. Tord Asle Gjerdalen og Emilie Fleten i Team XPND Fuel tok hver sin tredjeplass. Vi gratulerer!!

Skrevet av Stian Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus