Våre beste julehus

Julen banker på døren, og tradisjonene pakkes frem. Kanskje har du flyttet inn i et nytt hjem i året som har gått, kanskje står du midt i prosessen med å bygge drømmehuset, eller kanskje er du bare på utkikk etter litt inspirasjon? Med ny bolig kan du ta med tradisjoner i flyttelasset og skape rom for nye. Ingenting er som å invitere julen inn i et splitter nytt hus.
Bilde av julekrans på ytterdør
Foto: Urwan Hesry, Unsplash

Se snøen falle gjennom store vindusflater

Hus med store vindusflater gir deg mulighet til å hente ut den ekstra julestemningen. Her får du god utsikt til snøen som faller ned, snømannen barna har laget i hagen, og de julepyntede husene i nabolaget.

Bilde av juledekorerte hus fra Blink Hus
Kanskje er du så heldig at du får utsikt til snødekte fjelltopper, slik som denne Blink Hus-kunden i Eikesdal. Se så vakkert! Foto: @VillaVike på Instagram.

Tilbered julemiddagen i den moderne boligen Tromsø

Interiørillustrasjon av eneboligen Tromsø fra Blink HusHvis du forestiller deg litt snø på utsiden og røde julestrømper hengende på peisen, kan du nesten kjenne duften av julemiddagen som kan tilberedes i boligen Tromsø. Her er det først og fremst stilfulle kontraster og spennende volum som gir boligen et fenomenalt førsteinntrykk. Her har du massevis av plass til å samle familie og kjente ved langbordet eller i sofakroken.

Gå for et ekstra høyt juletre i eneboligene Farsund og Kongsberg

Eksteriørillustrasjon av eneboligen Kongsber
Eneboligen Kongsberg fra Blink Hus
Eksteriørillustrasjon av eneboligen Farsund
Eneboligen Farsund fra Blink Hus

Både boligene Farsund og Kongsberg har luftige oppholdsrom og delvis åpen planløsning. Se for deg et høyt juletre i et av disse vinduene - fantastisk! Felles for begge er mønt himling som skaper en romslig opplevelse. De spennende fasadene og planløsningen gjør boligene til to populære valg blant våre kunder.

Herskapelige hus med luftig eleganse

Interiørillustrasjon av hallen fra eneboligen Nesøya

Herskapelige Nesøya ønsker deg velkommen i et majestetisk inngangsparti. Med dobbelt trappeløp, tofløyede dører og bueformede vinduer, er det kun fantasien som setter grenser for julepyntingen. Grønne lysende girlander, nisser, og røde silkebåndssløyfer hadde virkelig satt stemningen.

Din lokale forhandler er klar for 2023

Det er selvsagt ekstra stas å ordne til jul i et flunkende nytt hus. Mens noen gjør ferdig pyntingen første advent, setter andre stjernen i toppen av treet på lille julaften. Tradisjoner er forskjellige, og hva som er jul for deg er det kun du som vet. Vi håper alle får en fin og trygg julefeiring med familie og kjente. Blink Hus ser frem til å bygge enda flere hjem i året som kommer! Din nærmeste Blink Hus-forhandler hjelper å realisere dine boligplaner. God jul og godt nyttår!

Skrevet av Bennett Reklamebyrå