Slipp lyset inn

En dør er ikke bare noe du åpner og lukker for å komme fra et rom til et annet. Dørene er en viktig del av interiøret, de gir hjemmet ditt særpreg og stil. En av trendene i dag er å velge innerdører av glass!

.

– Glassdører gir veldig god romfølelse og slipper lyset gjennom rommene,sier markedssjef Kristian Ose Silseth i Bygg 1 Produkter AS. Han forteller at flere og flere velger dører av glass. En dør trenger ikke å stenge for lyset, eller ”tette igjen” rommene.Glassdører er et veldig lurt valg dersom du ønsker å ha muligheten for intime, lukkede rom som skjermer for lyd, samtidig som du vil utnytte lyset og skape romfølelse. Med glassdører får du både åpen og lukket romløsning på en gang – for eksempel mellom stue og kjøkken.

.
Glassdører passer veldig godt mellom stue og kjøkken, eller stue og gang/hall. De egner seg også godt inn til rom som er mørke – da kan du velge frostet glass slik at du ikke får innsyn. Til badet, for eksempel – du slipper inn lyset, men kan dusje i fred.

.

Det er selvfølgelig viktig å ta hensyn til hvilke rom som har godt lys fra før – en dør inn fra et lyst rom vil gi best lyseffekt. Det er jo ingen vits i å ha glassdør fra en mørk gang og inn til et bad – da får det liten virkning. Men en glassdør inn fra et lyst rom kan gi en helt
annen romfølelse!

.

Bygg 1 er en leverandør som leverer alle typer dører – både innerdører og ytterdører. De har lager i Ørsta på Sunnmøre. Bygg 1 legger stor vekt på rask levering og god service. De har det meste på lager og kan levere det meste innen et par dager. I tillegg til egen fabrikk, samarbeider Bygg 1 med andre produsenter som har lang erfaring innen produksjon av dører og andre byggevarer.

www.bygg1.no