SANS blir digitalt - Mer inspirasjon og flere gode historier

– Nå skal SANS over i en ny og spennende fase. Vi lanserer magasinet digitalt, det betyr at du får mye mer godt stoff hver eneste måned, forteller Stian R. Moursund, som er markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus.

Siden 2003 har Blink Hus gitt ut inspirasjonsmagasinet SANS – og det har vært en kjempesuksess.

– Veldig mange av kundene våre har gitt uttrykk for at de har fått masse gode tips og inspirasjon gjennom magasinet – enten de er i starten av en byggeprosess eller i ferd med å pusse opp et hjem hvor de har bodd i mange år. Leserne har virkelig satt pris på SANS, men de har etterlyst flere utgaver. To-tre utgivelser i året blir for lite. Så nå blir SANS digitalt, og du får mye mer variert og spennende innhold gjennom hele året, sier Stian Moursund.

Bli med inn i hjemmene våre

I SANS har du møtt mange mennesker rundt i Norge som bor i hus eller leiligheter som er bygd av Blink Hus. De har åpnet hjemmene sine og gitt gode ideer og tips til andre om alt fra selve byggeprosessen til planløsninger og valg av farger og interiør.

­– Nå kommer du til å få mange flere «hjemme hos»-reportasjer, og ikke minst vil vi satse på videoreportasjer. Du får bli med inn i noen vakre hjem hver måned framover. Vi gir deg de siste trendene, enten det gjelder kjøkken, bad, gulv, peis eller trapp. Og du får tips om møblering og farger.

KLIKK HER FOR Å LESE NOEN AV VÅRE INSPIRERENDE HISTORIER

Leiligheter og hytter

Du tror kanskje at Blink Hus bare bygger eneboliger? Slik er det ikke.

­– Det mange ikke vet er at vi har mange store prosjekter rundt i landet med alt fra rekkehus til tomannsboliger og leiligheter i små og store bygg. Vi bygger også mange hytter, både til fjells og ved sjøen. Felles for alle byggene våre er at Blink Hus-kvaliteten blir ivaretatt.

­– I den digitale utgaven av SANS skal vi ta deg med inn i alle våre boliger og hytter, slik at det alltid vil være reportasjer og videoreportasjer som passer for deg. I tillegg kommer du til å få møte en del av våre håndverkere, som kanskje har gode tips til deg, lover Stian Moursund.

Det nye SANS-magasinet kommer som et nyhetsbrev på epost. Alle eksisterende abonnenter får tilsendt en epost med første utgave så snart den er klar.

Tekst: Trude Nergaard
Foto: Paal-André Schwital