Sandefjord - Et hus du kan vokse i

Sandefjord er et stort, moderne og praktisk atriumhus hvor du får alt på ett plan. Den luftige løsningen sammen med god utnyttelse av arealet gjør dette til det perfekte familiehuset. Blink Hus-arkitekt Bjørn Ragnar Johansen har lang erfaring med å tegne boliger, og vet hva som er viktig når man skal tegne hus.
Elegant stue med åpen himling og store vinduer. Luft og lys fyller rommet og skaper en flott atmosfære.

–Sandefjord-huset fyller en stor tomt, for å si det sånn, ler Johansen.

Bjørn Ragnar
Johansen

For Sandefjord er ett stort og luftig hus. Med delvis åpen stue-kjøkkenløsning på nesten 80 kvm, god takhøyde, og i kombinasjon med store vindusflater for mengder med naturlig lys, er huset behagelig luftig for den store familien.

–Det som gjør Sandefjord til et så godt hus, er at det er et hus man kan vokse i, og ha til man blir eldre. Du får alt på én gang, med garasje, fire soverom, tre bad og ett vaskerom. I tillegg finner du to stuer, én i hver ende, slik at ungdommene kan trekke seg litt bort fra de voksne om de ønsker, smiler Johansen.

På grunn av husets størrelse, er det også lett å finne plass til et eget hjemmekontor.

Du trenger en romslig tomt for Sandefjord, men så får du også et romslig hus.

Siden alle rom er bygget på samme plan, er Sandefjord et hus det er lett å se for seg at man kan bo i lenge. Og siden huset også er såpass stort, vil det sjeldent være behov for videre utbygging.

Praktisk bygd for alle behov

Bjørn Ragnar Johansen la stor vekt på praktiske løsninger da han og teamet tegnet Sandefjord. Derfor kan du gå direkte fra oppholdsrommene og ut til et stort atrium med god plass til både grill og sittegruppe hvor venner og familie kan kose seg til langt ut i de sene sommertimer.

– Uteområdet vi tegnet til Sandefjord er laget for å gi en lun og fin uteplass hvor man kan være skjermet for vind og andre omgivelser skulle man ønske det, og det er også lett å dele inn uteområdet i flere soner for matlaging ute, eller for kos og avslapping, forklarer Johansen.

Husets hjerte, det romslige kjøkkenet.

I hjertet av huset finner du kjøkkenet, som er med på å knytte hele huset sammen og fungerer som et naturlig samlingspunkt for alle. Kjøkkenet har direkte tilknytning til både stuen og den ekstra TV-stuen. Videre herfra kommer du direkte til tre soverom med god plass til både seng, skap og skrivebord til hjemmeleksene. Hovedsoverommet er plassert i den andre enden av huset, og har tilgang til et eget romslig bad.

Johansens mange år som arkitekt har kommet godt med når Sandefjord ble tegnet.

– Jeg henter mye inspirasjon fra tidligere jobber jeg har gjort med kunder som ønsker å få tegnet sine nye hjem. Ofte er det mange kriterier som går igjen hos kundene, og det er noe jeg tar med meg videre når jeg da tegner nye boliger, forteller Johansen.

Skreddersy til din bruk

Ved å kjøpe hus med Blink Hus får du alltid hjelp av arkitekter og boligeksperter som vil hjelpe deg med planlegging og tegning av huset slik at det passer perfekt til dine kriterier og behov.

– Sandefjord gir deg mange muligheter til å forme boligen slik du selv ønsker, dette gjør vi svært ofte, sier Johansen. – Det er faktisk heller sjeldent at huset ender opp helt slik det er i katalogen, legger han til.

Begynn planleggingen av ditt eget Sandefjordhus i dag!


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus