Levende gulv

Tregulv er tidløst og et naturlig valg til norsk byggetradisjon. Med et lekkert tregulv gir du hjemmet ditt det lille ekstra som er med på å skape lunhet og varme, personlighet og sjarm.

Gulv dekker hver kvadratmeter av huset og er det største møbelet i hjemmet ditt. Når du bygger eller pusser opp, bør derfor gulvet være en del av hovedplanen for interiøret. En mørk eikeparkett gir et ganske annet inntrykk enn et lyst gulv i ask eller parkett i retrostil.

BRUKER PENGER PÅ GULV

– Gulv er et møbel du skal leve med i mange år og som bør stå i stil med resten av huset. Før du bestemmer deg for type gulv, er det lurt å stille noen spørsmål: Er jeg en tradisjonell type? Eller moderne? Er jeg typen som vil ha farger og utradisjonelle overflater, kanskje børstet, farget eller beiset gulv? Vil jeg ha samme type gulv i alle rom og på alle plan for å skape helhet? Eller vil jeg ha ulike uttrykk fra rom til rom?

Det sier Evelyn Schedelberger, markedsutvikler i Boen. Selv om mange holder en knapp på klassisk trestavs eikeparkett, er det stadig flere som legger mer penger i gulvet – og som dermed får et mer personlig og unikt uttrykk.