Generasjonsbedriften Bulls blir en del av Blink Hus!

Trønderbedriften Bulls har røtter helt tilbake til 1931, og med sin lange og brede kompetanse innen bygg og anlegg er de et gledelig tilskudd til Blink Hus.
blink hus bulls
Jørgen Bull, Anders Bull og Knut Petter Bull sammen med bedrifstutvikler Esten Hilmarsen (t.v) fra Blink Hus.  FOTO: Blink Hus

Jørgen Bulls er daglig leder hos Blink Hus Bulls, og fjerde generasjon i familiebedriften. Det hele startet da oldefaren til Jørgen reiste til Canada i 1930 for å lære seg gulvsliping.
– Så snart han kom hjem fra Canada startet han opp eget firma som gulvsliper i Trondheim. Dette var enten i 1931, eller 1932, her strides de lærde, ler Jørgen.
Da Farfaren til Jørgen tok over bedriten etter noen år, fortsatte arbeidet med gulvsliping, gulvlegging og snekkerarbeid.

Finn din lokale forhandler her!

Fokus på kvalitet og utvikling

På 60-tallet tok faren til Jørgen over familiebedriften, og startet utviklingen av bedriften slik vi kjenner den i dag.
– Faren min begynte hele prosessen med å endre retning fra å være en håndverker i gulvbransjen, til og utvide mot byggmesterfaget. Fra 60-tallet og videre inn i 90-tallet jobbet han gradvis med å utvide bedriften til å bli en totalentreprenør-bedrift. Jeg har selv jobbet og hjulpet faren min så lenge jeg kan huske, og startet som tømrerlæring i Bulls før jeg tok fagbrev som byggmester. Etter dette utdannet jeg meg til byggingeniør og tok over bedriften.

Bred utdannelse og kunnskap i faget er viktig for Jørgen Bulls og familiebedriften.
– Vi satser knallhardt på kunnskap og faglig dyktighet, og det oppnår man med god læring og tidlig rekruttering. I dag har vi fem lærlinger hos oss. Vi mener det er viktig for å sikre god, lokal bransjekunnskap. Ny, ung arbeidskraft har alltid vært en prioritet hos oss, forteller Jørgen.

Jørgen Bulls
Jørgen Bulls er fjerde generasjon Bulls, og nå blir de en del av Blink Hus!  FOTO: Blink Hus

Bred og lokal kompetanse i alle ledd

Ved å satse hardt på lærlinger, er ikke Blink Hus Bulls bare med på å øke kompetansen i det lokale byggmiljøet, - de øker også kompetansen blant de ansatte. En viktig verdi å ta med seg, mener Jørgen.
– Hos oss har vi dyktige tømrere i alle aldre. Vår eldste er 65 år, og har lang, solid kunnskap til byggfaget. Samtidig har vi vår yngre lærling på 17 år, som på grunn av sin ferske utdannelse kan lære de eldre ansatte nye trender og andre teknikker gjennom samarbeid og lærling. Slike måter å jobbe på er gull verd for å sikre god kvalitet i alle ledd, forklarer Jørgen.

Ta en titt på vårt brede utvalg av kataloghus og finn din favoritt!

Miljøhensyn og lokal forankring

Når du som kunde ansetter Blink Hus Bulls til å bygge ditt nye hjem, kan du være sikker på at du får en bedrift som har dyp lokal forankring til ditt nærområde, som leverer til rett tid, og som i tillegg streber etter å ha så lite utslipp som mulig gjennom hele byggeprosessen. Blink Hus Bulls er nemlig en Miljøfyrtårnbedrift, og med det kommer forpliktelser.
– Å bli en Miljøfyrtårnbedrift er en stor ære, samtidig som det er et stort ansvar for oss. Vi har vært Miljøfyrtårnbedrift i over ti år nå, og jobber hver dag med å jobbe så bærekraftig og miljøvennlig som overhodet mulig gjennom gjenbruk og andre miljøtiltak gjennom byggeprosessen, forklarer han.

Blink Hus Bulls har også over 90 år i det trønderske byggemiljøet, og har dype røtter i ditt lokalsamfunn.
– Vi har ikke noen ambisjoner om å bli den største bedriften i bransjen, men vi vil alltid strebe etter å være best! For oss er kvalitet utrolig viktig, og ved å slå oss sammen med Blink Hus får vi være med å bli den lokale byggmesteren som leverer topp, lokal byggekvalitet. Det trives vi godt med, smiler Jørgen, og legger til; Vi skal jo faktisk møte kunden igjen på butikken etter at vi har bygd hjemmet deres.

Skrevet av: Synnøve Aune, Bennett reklamebyrå