BoSmart hytte

Vega

Moderne sjøhytte med store vinduspartier.

Er du på jakt etter ei hytte som kan bygges ved sjøkanten, med både funkisinnslag, godt med boltreplass og en nøytral og detaljrik fasade. Kan hyttetypen Vega være det åpenbare svaret.

Med Vega får du ei moderne sjøhytte med pulttak, som med sitt utseende både utmerker seg og glir naturlig inn i sine omkringliggende omgivelser. Sjøhyttas mørke fasade er krydret med stilfulle og lekre detaljer i sin kledning.

Hytte med stort fellesareal

Hyttas totale BRA er på like i underkant av 60 kvm og inneholder en åpen stue-/ kjøkken-løsning, to soverom, gang, bad og bod. Den åpne stue-/ kjøkken-løsningen gir rom for ulik møblering og innredning med sine over 30 kvm. I kontrast til hyttas mørke utvendige fasade, med både liggende og stående kledning, har oppholdsrommet lyse vegger og tak, samt store vindusflater som både inviterer inn mengder med naturlig lys og til stunder hvor man bare ønsker å betrakte den stillferdige og vakre naturen utenfor.

Utgang til utearealer fra stuen

Fra stue-/kjøkken-løsningen har du også adkomst til en eventuell utenforliggende terrasse/platting gjennom en dobbel skyvedør i glass. I hyttas store oppholdsrom og samlingspunkt har du dessuten peis som setter den rette stemningen innendørs om været ute er lite trivelig.

Velger du denne hyttetypen, får du og dine en fritidsbolig som dere kan betegne som funkis, moderne og stilren, samtidig som dere kan ønske velkommen inn i ei hytte med tradisjonelle innvendige kvaliteter.

Interessert i denne sjøhytten? Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Spesifikasjoner

  • BYA 67,9 m²
  • BRA 56,9 m²
  • Overbygd uteareal 1,9 m²
  • Største lengde 10,8 m
  • Største bredde 7,2 m
  • Antall soverom 2
  • Type tomt Flat