BoSmart hytte

Hvaler

Moderne og stilren sjøhytte.

Denne hyttetypen er en fritidsgodbit med både inn- og utvendige kvaliteter som det lukter mange late dager av. Hyttas vinkel og overbygg gir blant annet utvendige rom for hyggelige, sosiale og skjermede sammenkomster i frisk norsk luft. Pulttak med skarpe linjer og lys fasade Sjøhytte Hvaler har pulttak med 6 graders helning og en fasade bestående av liggende, lyse trebord.

Som en fin detalj finner du de lyse bordene også på noen av de innvendige veggene i hytta – vegger som ellers har mange både store og mindre vindusflater. Utvendig, hvor de to delene av hyttas bygningskropp danner den innerste rette vinkelen, har du et uteområde med delvis takoverbygg som både skjermer og innbyr til måltider og andre sammenkomster i friluft.

Funksjonell planløsning med utsikt

Hytta har en stor, helt åpen og dermed luftig stue/kjøkkenløsning hvor du har godt med plass til å utforske ulike sammen - setninger av møblering og innredning. Fra hyttas samlingsrom har du adkomst til det overbygde uteområdet via en egen utgang. Stue- og kjøkkenrom met har mange store vindusflater, noe som byr på mye naturlig lys og utsikt. Via uteområdet har du også adkomst til hyttas tre soverom.

Hyttas entré ligger på den andre siden av fritidsboligen. Her finner du også innvendig bod og hyttas bad. Sjøhytte Hvaler er en lys og luftig hyttetype som innbyr til fritid i tradisjonelle og funksjonelle former, ispedd praktiske løsninger som gjør den til et attraktivt tilholdssted store deler av året.

Interessert i denne sjøhytten? Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Spesifikasjoner

  • BYA 88,2 m²
  • BRA 56,0 m²
  • Overbygd uteareal 21,3 m²
  • Største lengde 10,8 m
  • Største bredde 11,4 m
  • Antall soverom 3
  • Type tomt Flat