Fasene som gjør byggingen enkel

1.  Finn drømmehuset

Den første fasen krever mest av deg som skal bygge. Det er nemlig nå alle de viktigste valgene skal tas. Hva slags hus skal du bygge? Hvordan skape et hjem som passer perfekt for deg og din økonomi? Hos våre eksperter får du råd og hjelp til absolutt alt, du trenger ikke ta noen valg alene.

Finn drømmehuset blant våre hustyper

2.  Pris og avtale

Når vi har gått gjennom alle ønsker og muligheter, kan arkitektene begynne å tegne drømmehuset ditt. Vi setter opp en kontrakt som inneholder alle kostnadene i byggeprosessen. Du skal være trygg på at huset koster akkurat det avtalen sier.

3.  Plan og prospekt

Nå skal alle arbeidstegninger spesifiseres og byggesøknad sendes. Blink Hus kan ta seg av alle de formelle detaljene rundt husbyggingen, dette har vi full innsikt i. Dermed kan dere trygt overlate papirarbeidet til oss.

4.  Trekantmøte

Når alt av søknader er godkjent, kan vi begynne å bygge. Men for å være helt sikre på at forventningene dine innfris, inviterer vi til trekant møte. Her går selger, byggeleder og boligkjøper gjennom hele bygge - prosessen og lager framdriftsplan. Alle viktige valg bør være tatt før dette møtet.

5.  Oppfølging

Under byggingen av huset styrer byggelederen prosessen med å få inn leverandører og håndverkere til riktig tid. Byggeleder er også ansvarlig for at tidsfristene holdes, og at kvaliteten er som avtalt. I løpet av byggetiden holder vi alltid et par møter, slik at dere får snakket med byggeleder og vet hvordan det går med huset.

Les mer om våre leverandører

6.  Huset er ditt!

Nå er drømmehuset ferdig! For å være sikre på at alt er som avtalt, går du gjennom huset sammen med byggeleder og sjekker at alt er i tråd med kontrakten. Når huset er ferdig, søker Blink Hus om brukstillatelse, og deretter kan du flytte inn!

De bygde et Blink Hus