Hyttelykke i Vierdalen

For tre år siden begynte Linda og Morten å drømme om en hytte i Vierdalen, og takket være god hjelp fra Blink Hus Voss Byggsenter og en god porsjon egeninnsats vil hytten endelig stå klar til sommeren 2022.

Bilde av ferdigbygd hytte
Bilde av ferdigstilt hytte - endelig kan familien nyte livet, ikke bare snekre og og bygge.

Ekteparet trives godt på fjellet, og reiser dit så mye som mulig hele året gjennom. Siden de allerede hadde flere vennepar med hytter i Vierdalen, ble det et naturlig valg for Linda og Morten da de skulle bygge sin egen hytte.
- Vi var godt kjent i Vierdalen allerede, og har vært der ofte oppgjennom de siste årene. Med mye kjentfolk i området blir det ekstra hyggelig å reise bort til hytta, forteller Linda.

Les mer om vårt samarbeid med Saltdalshytta

Klassisk arkhytte

Når det kom til utvelgelse av hytta, sto paret med flere valg for hånden. Etter å ha vurdert frem og tilbake, falt de til slutt for en klassisk arkhytte av Saltdalshytta. Hytta har en overbygd terrasse og stort oppholdsrom.
- Vi syns det var vanskelig å finne en hytte som passet perfekt til våre ønsker, og lette ei stund. Vi ville ikke ha en så stor hytte, men heller en med medium størrelse. Også var vi ganske nøye med hvordan den skulle se ut både inni og utenfra. Siden vi har en voksen sønn med kone og barn, valgte vi en hytte med to etasjer og loftstue, slik at det er mulig å trekke seg litt tilbake om man ønsker, forklarer Linda.

Bilde av kjøkken
Bilde av ferdigstilt kjøkken - endelig kan familien nyte livet, ikke bare snekre og og bygge.

En stødig prosess i alle ledd

Linda og Morten hadde bestemt seg for å legge inn en del egeninnsats når de skulle bygge hytta. Via Blink Hus Voss Byggsenter ble hytta bygd til elektroklar hytte. En elektroklar hytte er en hytte som er bygd ferdig utvendig og ferdig isolert med skillevegger.
- Jobben med å få opp hytta gikk greit. Vi hadde god dialog med selgeren hos Voss Byggsenter, og en flink byggeleder som var til stede og holdt oss orientert under byggeprosessen.

Etter planen skal hytta stå klar før sommeren 2022, noe hele familien gleder seg stort til.
- Både mannen min og jeg er oppe på hytta nesten hver helg nå, men det er for å snekre og bygge ferdig. Så vi gleder oss veldig til den er ferdig slik at vi kan reise opp for å gå turer ute i naturen, ikke bare snekre og jobbe, ler Linda.

Går du også med en hyttedrøm i magen? Blink Hus Voss Byggsenter står klar for en uforpliktende prat. Ta kontakt i dag!

Bilde av hund
Både store og små, dyr og mennesker stortrives i den nye hytten i Vierdalen