Bygg familiens nye fristed med Blink Hus Voss Byggsenter og Saltdalshytta

I slutten av april 2021 leverte vi i Voss Byggsenter vår første Saltdalshytte til en veldig fornøyd familie. Siden da har vi overlevert mange hytter på Voss og i kommunene rundt, inkludert indre Hardanger og Eidsfjord.

Hos oss får du tett oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Vi har bygget flere hundre hus og hytter i Vosseregionen siden vi startet opp for 30 år siden, og har blant annet levert over 60 hytter tilpasset våre kunder i Voss Fjellandsby.

Hyttene fra Saltdalshytta blir tilpasset deg og dine behov. Om du vil ha hytte tilpasset fjellet eller vannet spiller ingen rolle, vi hjelper deg å finne den hytta som er perfekt for akkurat deg og din familie.

Når vi på Blink Hus Voss Byggsenter bygger din Saltdalshytte, hjelper vi deg hele veien fra idé og hyttedrøm frem til den står ferdig og nøkkelklar til deg og familien. Sammen med våre arkitekter, byggmestre og håndverkere hjelper vi deg gjennom alle valg som skal tas, om du vil endre på planløsningen, sette inn smarthus-produkter, legge til ett anneks eller kanskje bygge garasje til hytta? Ingenting er umulig, vi finner løsningene sammen med deg.

Ta en titt på våre Saltdalshytter, og kontakt oss for en uforpliktende prat om dine hytteplaner.