Om Blink Hus Voss Byggsenter

Blink Hus Voss Byggsenter startet opp i 1991. Vi er eit tradisjonsrikt byggefirma som bygger både hus, hytter.

Bilder.Voss.Byggsenter


Vi har god lokal erfaring med bygging og kunnskap og bygg. Vi har egne lokale snekkere som har fagbrev samt at vi er godkjent som lærlingbedrift, med sentral godkjenning. Vi har tett samarbeid med andre lokale underleverandører som t.d. rør og elektriker. Det er viktig for deg som kunde å ha frihet til å velge individuelle løsninger.

Vi har derfor stor fleksibilitet i leveranseform og produktutvalg.

Grunntanken er å bygge kvalitetshus og hytter foranket i lokal tradisjon, fagkunnskap og seriøsitet gjennom hele byggeprosessen.

I tillegg har vi en stor kjøkkenutstilling hos Voss Kjøkkensenter AS. De sel Sigdal og har en av Voss sine største og finaste kjøkkenbutikker, med et stort utvalg av kjøkken, bad og garderobe.

Vårt mål

  • Vi skal gjøre det enklere for deg å bygge

I tillegg ønsker vi å være bedre på

  • Gi inspirasjon og råd underveis
  • Egne lokale snekkere og tømmere
  • Fleksibilitet og smidighet i byggeprossen
  • Forutsigbar i prosess, pris tid og egeninsats
  • Enkelhet og forstålighet i informasjonsmateriell
  • Oversiktighet og ryddighet i byggeprossen.


Vi er medlem av Blink Hus som har sikra oss dei beste leverandørane til varekjøp, t.d. vindu, dører osv, og merkenavnet Blink Hus/Hytter

Alle drømmer vel om en bolig/hytte som dekker våre noverande og fremtidige behov for et godt sted å bo.

Som medlem i kjedenavnet Blink Hus har vi god hjelp til marknadsføring og egen huskatalog som skal gi deg inspirasjon og råd. Men du vil helt sikkert ha tilpasning av huset ditt etter den tomta og byggeskikken som er i ditt område. Så difor har vi egne arkitekter som kan skreddersy huset etter dine egne ønsker og behov.

Å bygge hus er et av dei viktigaste tingene du gjør i livet og difor vil vi legge vekt på å at 'vi skal bli likt som beste boligprodusent på Voss'.

Det er mange ting som en skal ha oversikt over i en byggeprosess. Difor hjelper vi deg fra A til Å, og vil geleide deg gjennom prosessen etter hvert. Det er naturlig at vi påtar oss alt papirarbeid i ei byggesak og om du ønsker det t.d. kostnadsanalyse.

Vi har god kontakt med lokale rørleggere, elektrikere, murere osv, så du er i trygge hender på den siden. Dei har sentral godkjenning for det dei utfører.

I tillegg driver med reguleringsarbeid og felfutbygging og eget prosjekt t.d. med skigutaene, 10 firmansbustader tilsammen 40 leiligheter, i tillegg utfører vi arbeid og leveranse fra byggesett til nøkkelferdig. Referanse: Hans Engelsen Eide

Referanser

Voss Fjellandsby: Prosjektering og bygging av over 60 hytter tilpasset kunder i feltet. v/ Nils Akselberg.

Voss Resort: Prosjektering og levering av 10 hytter og kjøkken,

Velkommen innom - eller send oss en mail angående din byggedrøm, og vi vil kontakte deg for nærmere informasjon.

Se vår artige filmsnutt - klikk her