Om Blink Hus Steinsbø

Vi i Blink Hus Steinsbø skal gjøre det enklere for deg å bygge bolig.

Vår visjon er å bygge morgendagens hus, med kunden i fokus. Vi bruker erfarne håndverkere og hjelper deg gjennom alle ledd, slik at din drøm blir til virkelighet. Om du skulle velge et av våre katalog-hus hjelper vi deg meg å gjøre endringer, både innvendig og på fasade. På samme måte som at alle mennesker er forskjellige, så er også alle husdrømmer forskjellige, og vi er her for å oppfylle din boligdrøm.

Vi startet opp allerede i 1909, men da som et snekkerverksted. Gjennom årene utviklet dette seg til produksjon av dører, vinduer og hele spekteret innen boligrealisering. Helt siden 1937 har vi levert kundetilpassede og arkitekttegnede hus. Blink Hus Steinsbø er en godt etablert husleverandør, og med over 70 års erfaring kan vi lose deg trygt gjennom hele prosessen. Vi ble kåret til årets Blink Hus leverandør i 2004, 2006 og i 2012. Vi er et sterkt team med Blink Hus kjeden i ryggen, og med partnerne våre XL-Bygg og Tømraren. Vi kan tilby varer med høy kvalitet fra kjente merkevarer.

Vi leverer hus, småhus, leiligheter, garasjer, hytter og naust. I tillegg kan vi også levere prosjekter som ikke er oppført i katalog, vi har dyktige arkitekter som tegner etter dine ønsker og behov.