Solide tradisjoner - lokal kvalitet

Vi er stolte av å ha vår opprinnelse i håndverksbygda Sigdal. Vi har derfor bygd et prøvebo hus i Sigdal der vi kan tilby våre kunder å bo gratis en hel helg.

Kvalitet fremfor kvantitet speiler stedet, og det er nettopp det vi i Blink Hus Sigdal er opptatt av; Kvalitet - og Kunder.

Husdrømmen din er vår rettesnor. Vi tenker likt som deg. Med lang tradisjon og med dyktige håndverkere bygger vi akkurat det du drømmer om. Tegning for tegning. Tomme for tomme. Plank for plank. Et hus. Vår lidenskap. Ditt hjem. Det er dét vi jobber for å realisere hver dag.

Kundene får oss til å strekke oss, til å være visjonære og fremsynte. I over 30 år har vi fått bygge kundetilpassede og arkitekttegnede hus. Det er like spennende hver gang.

Hver kunde - sitt hus!

Vi vil bygge morgendagens hjem. Samtidig er tradisjon viktig for oss. Derfor foregår all produksjon i Sigdal. Det kaller vi trygghet.

Noen av våre medarbeidere har vært med siden vi satte opp det første huset i 1983. Mye har skjedd siden den gang, men likevel er prinsippene de samme. Det handler om erfaring. Og det handler om å gyve løs på nye prosjekter.

Husdrøm

Våre arkitekter setter streker og tegner huset akkurat slik du vil ha det, og håndverkerne våre utfører og bygger det du drømmer om.

Ett hus - ditt hjem!