HJELP MED FRADELING AV TOMT?

Er du heldig å har en gratis tomt der du bor?

Om du har et gammelt hus med stor "eplehage" eller en del av en tomt du ikke benytter. Så finner vi sammen den beste løsningen for bebyggelse på denne. Vår arkitekt hjelper deg med å tegne drømmehuset - tilpasset akkurat deg og eiendommen.

Går du med byggeplaner?

Det å bygge et hus er en krevende prosess. Det er mye å ta stilling til både før og underveis i byggeprosessen. Mange spørsmål dukker opp; Hvordan komme i gang? Hva må vi tenkte på? Hvordan søke om byggetillatelse? Hvilken hustype kan vi velge? Hvilke muligheter har vi? Hvor lang tid vil det ta? Hva vil det koste?

Dette er spørsmål som vi vil hjelpe deg med å besvare, hos oss vil du blant annet få:

  • Råd om hvilke hustyper som passer på tomten din og alternative løsninger
  • Hjelp til å finne den beste planløsningen som passer deg
  • Tips og råd om hva du bør tenke på i forbindelse med planlegging og bygging av bolig
  • Veiledende priser for våre hustyper
  • Veiledende budsjettpriser på andre fag som grunnarbeid, grunnmur, flislegging osv.
  • Tips, råd og informasjon vedrørende byggesaksbehandling

Er du på jakt etter en nyoppført boig?

Om du verken har mulighet til eller ønske om å bygge selv, og heller vil kjøpe en nyoppført bolig, kan vi også tilby deg dette.

Vi bygger både eneboliger og flermannsboliger med vekt på nærhet til blant annet skole, barnehage, lege og nærbutikk. Felles for alle prosjektene er at de bygges på nøye utvalgte tomter og med hustyper som våre arkitekter har tegnet og som er tilpasset disse tomtene.

Fordelene ved å kjøpe en nyoppført bolig fra oss er mange. Du slipper mye av stresset som vanligvis forbindes med boligbygging. Du trenger ikke å bruke tid på å jakte etter tomt og du slipper å bruke mye tid og krefter på planleggingsfasen - dette tar vi oss av.  Vi håndterer også hele byggesaksprosessen og vi sørger for koordinering av andre fag. Kjøper du en ferdigprosjektert bolig fra oss vil du vite nøyaktig hva sluttsummen vil bli. Ved kontraktinngåelse på et tidlig tidspunkt, kan du også være med å sette ditt preg på boligen.


Ring Tommy i dag på 909 19 771, for å få hjelp til dette!