Lokal kvalitet siden 1961

Vår oppgave er å skape et hjem du vil trives i – enten du har planene klare, eller om du trenger litt ekstra rådgivning. Byggeprosessen er krevende, men vi i Blink Hus Helge Rød er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Vi er en stolt totalentreprenør som ser frem til å realisere dine byggeplaner.

Bilde av to tømrere fra Blink Hus Helge Rød

Din lokale byggmester

Blink Hus Helge Rød har i dag 11 ansatte – deriblant daglig leder og byggleder med teknisk fagskole, arkitekt, boligselgere, fem tømrere med fagbrev, to lærlinger, og økonomiansvarlig. Fellesnevneren er dyktige fagarbeidere med god, lokal kunnskap. Sammen holder vi en tett dialog, og setter grundig planlegging høyt på listen. Med den erfaringen vi har hos oss, kan du som kunde føle deg sikker på at rådene vi gir er tungt faglig forankret, og at vi tilrettelegger for deg og dine behov hele veien.

Håndverkere med yrkesstolthet

Våre ansatte deler visjonen vi hadde da Helge Rød ble etablert i 1961: å sikre trygg, lokal kvalitet. Dette gjøres fortsatt i samarbeid med Blink Hus-kjeden og våre underleverandører. Som en lokal utbygger, har vi håndplukket lokale rørleggere, flisleggere, malere og elektrikere. Våre faste ansatte og samarbeidspartnere har en grunnleggende interesse for det norske tømrerfaget og en stolthet til arbeidet de utfører – noe som gjenspeiler seg i sluttproduktet.

Bilde av tømrer på tak

Som en del av den nasjonale boligkjeden Blink Hus, har vi tilgang på et stort nettverk av ressurser og kompetanseutvikling. Det er likevel viktig for oss å understreke at vi har et lokalt eierskap, og at verdiene vi skaper går tilbake til lokalmiljøet.

Vi realiserer dine byggeplaner

Bilde av tømrer fra Blink Hus Helge Rød

I huskatalogen vår finner du et bredt utvalg av hus og hytter i ulike størrelser og stilarter. Sammen med vår egen arkitekt, Synnøve, kan alle boligene tilpasses dine ønsker og behov. Har du egne skisser til et annet byggeprosjekt, kan vi bistå med å designe bygget sammen med deg. Vi har også kompetanse til å tegne både tilbygg og ombygging.

Se alle våre husmodeller.