BoSmart - praktiske og kompakte boliger

Drømmer du om å eie ditt eget hjem uten at det skal koste skjorta? Da bør du sjekke ut de kompakte og rimelige BoSmart-husene våre!

Blink Hus sine arkitekter fikk en utfordring: tegn hus som har fullverdig bostandard, samtidig som byggekostnadene holdes så lave som mulig. Resultatet ble arealeffektive BoSmart-hus med moderne arkitektur og smarte løsninger. Husene har forskjellig stil, ulike romløsninger - og gunstig pris. De passer både for unge, nyetablerte, barnefamilier, reetablerte, seniorer og enslige.

Eie, ikke leie?

Det er ingen selvfølge å ha råd til egen bolig, men med et BoSmart-hus er det lettere å komme inn på boligmarkedet. Kanskje du leier, men heller vil eie? Med BoSmart-hus er kravene til egenkapital mindre, likevel får du et fullverdig, moderne hus som er godt gjennomtenkt. Uansett hvor du er i livet, eller hvilke behov du har, kan du finne noe som passer for deg.

Alt for barnefamilien

Å skape minner i sitt eget hus, å se ungene trives, leke og løpe. Med BoSmart er ikke dette bare en drøm - du får et hjem som har alt en barnefamilie trenger. Noen av husene er også planlagt slik at du kan bo på et plan og ta kostnaden med å innrede andre etasje senere. Husene kommer nøkkelferdig med standard interiørpakker, og de smarte løsningene har ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Blink-Hus Hustype Bamble.Perspektiv.1

Bamle er et moderne hus med en lekker trekledning, rene linjer og en spennende planløsning.

Bare for deg?

Drømmer du om å få ditt eget hus, det er bare deg i husholdningen, men du vil likevel gjerne ha et hjem hvor du kan gjøre som du vil? BoSmart-hus gjør det enklere å komme inn i boligmarkedet for deg som kun har en inntekt.

Praktisk og lettstelt

Vil du ha det mer praktisk og vedlikeholdsvennlig, uten å flytte til egen leilighet? Du vil ha en liten hageflekk, der du kan gå barbeint på grønn plen. BoSmart-husene er perfekte for deg som er senior. Husene er veldige praktiske, og det har alt som trengs i en livsløpsbolig. Du bor i lyse og luftige rom, et hjem som er godt å være i - resten av livet.

BoSmart-hytter

I samme serie har vi også 11 BoSmart-hytter som har de samme kompakte og smarte løsningene som bolig-serien. Hyttene har spennende og varierte fasader kombinert med praktiske, og godt gjennomarbeidede planløsninger. Her er det mulig å finne en hytte for enhver smak, endten du drømmer om hytte på fjellet eller ved sjøen.

Blink-Hytta Blaatind Hovedperspektiv

Blåtind er en kompakt fjellhytte med et romslig preg. Røffe tredetajler gjør at den gli naturlig inn i omkringliggende terreng.

Se alle våre BoSmart-hus her.

Se alle våre BoSmart-hytter her.